PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament organitza xerrades telemàtiques per orientar les famílies en l’elecció del centre escolar

És necessària inscripció prèvia per assistir-hi L’Ajuntament organitza xerrades telemàtiques per orientar les famílies en l’elecció del centre escolar

El calendari de les quatre sessions serà els dies 22 i 23 de febrer i l’1 i 3 de març, sempre a les 18 h i a través d’una plataforma de reunions telemàtiques.

El fet de triar escola per als més petits és sempre un moment de neguit per a les famílies. Per aquest raó l’Ajuntament ha programat quatre sessions informatives, amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill, adreçades a les famílies que es troben en aquest procés i adaptades a la situació sanitària actual.

L’objectiu d’aquestes sessions és oferir tota la informació, recursos i elements necessaris perquè les famílies puguin decidir a quina escola matricularan els fills a P3. A l’hora de prendre la decisió, s’ha de considerar la proximitat al domicili, el projecte educatiu, la puntuació per zona, etc. En aquestes xerrades també s’oferirà informació sobre el procés de preinscripció.