PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Cercle Sabadellès 1856

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Horari

De dilluns a divendrs de 8 a 23 h

Més informació

Fundat el 5 de desembre del 1856. Sempre ha estat vinculat a la vida social, cultural i esportiva de la ciutat. Actualment té més de 3.650 socis (any 2006) i la possibilitat de practicar més de 10 esports. A banda de la seva vessant esportiva també participa en competicions d'esquaix, diverses modalitats de futbol, pàdel i tennis. Amb la seva llarga història es podrien destacar, entre d'altres, haver estat Medalla d'Or de la ciutat el 1956, nombrosos triomfs esportius en el camp del tennis, haver obtingut el títol d'entitat centenària de Catalunya i forjadora de l'esport català i, des del 2004, haver estat entitat declarada d'utilitat pública. Al 29.06.06 li es lliurada la Medalla de la Ciutat de Sabadell al mèrit Esportiu.

ACTIVITATS:

Esport principal: Tennis.

Esports secundaris: Futbol sala, futbol 7, pàdel, esquaix, petanca, tennis taula, gimnàstica, natació.

Competicions: Campionats locals, comarcals, provincials, de Catalunya i d'Espanya de tennis.

Altres activitats: Campionat de tennis El Corte Inglés. Circuit Anella de Cataluna. Concurs TF de Tennis. Campionat de tennis i pàdel de Festa Major. Diada del Soci.

Serveis pels socis: Bar-restaurant, guarderia, parquing, sauna, UVA, gimnàs, piscina, parc infantil, servei de tovalloles, lloguer de pilotes, guixetes, fisioterapeuta, cinema, jocs socials, activitats infantils, estades esportives. Escoles de tennis i futbol.

Espais esportius: 13 pistes de tennis de terra batuda i 4 pistes de tennis de superfície ràpida. 2 pistes de pàdel. 2 pistes d'esquaix. 2 camps de futbol