PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Taller d’identitats i xerrada sobre sexualitat, gèneres i orientació sexual i afectiva, al Museu d’Art

Tindrà lloc demà, dimecres 2 de juny, en el marc del Dia Internacional contra l’LGTBIfòbia i el Dia internacional de l’Orgull LGTBI Taller d’identitats i xerrada sobre sexualitat, gèneres i orientació sexual i afectiva, al Museu d’Art

Es tracta d’una activitat complementària de l'exposició “L'home nu. Tot despullant els arquetips de la masculinitat”, que es pot veure al mateix museu fins al diumenge 6 de juny. S’emmarca en el Dia Internacional contra l’LGTBIfòbia –el 17 de maig– Dia internacional de l’Orgull LGTBI –el 28 de juny.

Les places per a aquesta activitat són limitades i cal inscripció prèvia al 93 725 77 47 o mas@ajsabadell.cat. L’organització és del MAS i de la Xarxa de Museus Locals de la Diputació de Barcelona. Per al museu és una oportunitat per convertir-se en un espai obert, una plataforma generadora d'idees i amb vocació social.

La xerrada serà a càrrec de Txema Romero, director i cocomissari de l’exposició. El taller s'inicia amb un breu marc teòric sobre diversitat sexual i de gènere, que planteja el sistema sexe-gènere, des de les seves quatre dimensions, i entès com a construcció social i cultural.

Més informació