PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament aglutina propostes per a infants i adolescents al nou web “Viu l’Estiu a Sabadell”

L’Ajuntament aglutina propostes per a infants i adolescents al nou web “Viu l’Estiu a Sabadell”

També inclou informació sobre els “Patis oberts”, la iniciativa perquè infants i joves disposin dels espais a l’aire lliure dels centres educatius per jugar o fer esport. Així s’optimitza el rendiment d’aquestes instal·lacions fora de l’horari lectiu, amb les mateixes mesures de seguretat anti COVID que a una plaça pública: obligatorietat de la mascareta i distància social. Els patis de les escoles Espronceda, Miquel Martí i Pol, Juan Ramón Jiménez i Andreu Castells obriran de l’1 de juliol al 31 d’agost, tots els dies entre les 19 i les 21h. A cada centre hi haurà un monitor o monitora i els infants més petits hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta.

A l’apartat “Estiu cultural” es pot trobar un ampli ventall d’espectacles: obres de teatre, circ, titelles, concerts; tallers de temàtiques com astronomia, robòtica i escacs; lectures de contes a les biblioteques i també la programació del Fresc Festival. Les persones interessades en colònies per a infants d’entre 3 i 17 anys trobaran propostes a destins de Catalunya com Cubelles, Tortellà, Vila-rodona o Vic, entre d’altres.

A més, per a tothom que busqui activitats aquàtiques, al nou web també hi ha la informació relacionada amb La Bassa i les piscines municipals. La temporada comença el 22 de juny i finalitza el 12 de setembre, es mantenen els preus reduïts, així com les mesures de seguretat anti Covid. Els horaris de cada equipament i les indicacions per comprar entrades es poden trobar a https://piscines.sabadell.cat/.