PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Alumnat de l’Escola Arraona presenta a l’Ajuntament el projecte d’hort que desenvolupen al centre educatiu

Alumnat de l’Escola Arraona presenta a l’Ajuntament el projecte d’hort que desenvolupen al centre educatiu

L’hort del centre educatiu és un projecte tranversal que implica tot l’alumnat de l’escola, des de P3 fins a 6è. A través de l’activitat es treballen aspectes interdisciplinaris de les diverses àrees acadèmiques, però també aspectes educatius més amplis com són la responsabilitat, la cura i respecte de l'entorn, la cohesió de grup, etcètera.    

Així, a més dels coneixements lligats amb el cultiu d'un hort i els valors mediambientals relacionats amb les tasques que s’hi realitzen, es reforça l’aprenentatge d'altres matèries com la llengua, la música, les matemàtiques, el coneixement del medi i l’educació física.

També es fomenten en l'alumnat valors de convivència i ciutadania com l’educació ambiental sostenible i la importància de conèixer i protegir els diversos ecosistemes naturals. Al mateix temps es fomenta el treball en equip alhora que es valora l’esforç i la responsabilitat personals i es reforcen les habilitats socials, comptant amb la implicació de les famílies i de tota la comunitat educativa. En definitiva, l’hort afavoreix l’aprenentatge de l’alumnat però també la cohesió social a escola, el barri i la ciutat.