PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Es posa en marxa un nou programa de suport a la digitalització de micropimes i persones treballadores autònomes

Es posa en marxa un nou programa de suport a la digitalització de micropimes i persones treballadores autònomes

Com indica la tinenta d’alcaldessa de l’Àmbit de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González

“la digitalització no és una opció , sinó una necessitat real i present  per  a tothom. Pel que fa a les empreses volem estar al seu costat i ajudar-les a millora la capacitat de resposta i adaptació”.

El present  programa tracta aspectes clau dels negocis digitals com establir una estratègia de comunicació i màrqueting online a nivell de planificació fins a eines per millorar el posicionament en cercadors, la utilització d’analítica web i de xarxes socials, així com l’ús de canals de venda online. El curs està  impartit per  una empresa especialitzada a oferir serveis de consultoria, formació i investigació en màrqueting digital i digitalització d'empreses.

El programa s’adreça a empreses de petita dimensió de diversos sectors. Com indica la tinenta d’alcaldessa de l’Àmbit de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González,

“arribant a totes les empreses independentment de la seva dimensió podrem millorar la competitivitat del nostre teixit productiu i, per tant, reactivar l’economia. Des de l’administració insistim en aquesta oportunitat i en la voluntat de potenciar els projectes relacionats amb innovació i digitalització”.

El programa de digitalització es veu complementat amb altres accions formatives que ja s’estan desenvolupant durant tot l’any, adreçades a ajudar a les empreses a fer aquest pas cap a la digitalització.

Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a

Qualsevol empresa interessades en el programa de suport a la digitalització pot adreçar-se a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom/a de l’Ajuntament de Sabadell enviant un correu electrònic a sbdempresa@ajsabadell.cat. Les consultes seran recollides i es tindran en compte per a properes edicions d’aquest programa o per poder participar en alguns dels mòduls formatius previstos fins desembre. De fet, la inscripció està oberta per a les empreses que només estiguin interessades en algun tema en concret dels tallers previstos en aquest programa.

Més informació