PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Adjudicada l’obra que ha de convertir el carrer de la Indústria amb prioritat per a vianants

El pressupost és de prop de 743.000 euros Adjudicada l’obra que ha de convertir el carrer de la Indústria amb prioritat per a vianants

Aquesta obra permetrà que el carrer sigui de prioritat per a les persones que es desplacen a peu, ja que tindrà la calçada i la vorera al mateix nivell en el tram esmentat. S’hi permetrà, això sí, el pas als residents i a la càrrega i descàrrega. A més, es crearan zones d’estada entre l’arbrat i els nous parterres amb mobiliari urbà. Per al paviment es faran servir lloses de granit, com a la resta dels carrers del centre.

Amb un índex de mobilitat rodada baix, el carrer de la Indústria és molt freqüentat per persones que hi van a peu. Es tracta d’una via que conserva una gran qualitat arquitectònica, ja que al tram en qüestió hi ha diversos edificis catalogats, com els que allotgen l’escola Sagrada Família i el Despatx Lluch, entre altres.

Amb la intervenció es conservaran tots els arbres que hi ha ara plantats i se n’hi plantarà algun de nou, com també una combinació d’arbustos diversos. Es crearan zones d’estada entre l’arbrat i els nous parterres amb mobiliari urbà. Per al paviment es farà servir lloses de granit, com a la resta dels carrers del centre.

Aquesta actuació forma part del projecte EDUSI, finançat amb els Fons Europeus de Desenvolupament Regional.