PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Pas endavant per fer possible el camí escolar de l’Escola Pau Casals, a la Concòrdia

La Junta de Govern n’ha aprovat la contractació, amb un pressupost d’uns 591.000 euros Pas endavant per fer possible el camí escolar de l’Escola Pau Casals, a la Concòrdia

Amb el projecte es culmina una nova acció per facilitar a les famílies una mobilitat més sostenible i segura i alhora afavorir l’autonomia dels infants en el seu recorregut diari als centres educatius. En aquest marc, recentment ha finalitzat l’adequació del carrer de Pérez Moya, on s’ubica l’Escola Serra, i ja es treballa en la configuració dels itineraris de les escoles Sant Julià, Samuntada i Joaquim Blume.

Amb l’actuació es condicionarà l’espai verd triangular en la cruïlla dels carrers d’Atlanta i Mauritània. S’hi pavimentarà al nivell de les voreres tot l’espai, en la línia de circulació́ de les voreres; s’hi posaran els màxims bancs possibles per afavorir un lloc de descans en la pujada i on es pugui esperar mentre els infants surten de l’escola; també es preveu instal·lar altre mobiliari urbà, una font i plantar-hi arbres.

D’altra banda, el projecte preveu també la millora dels recorreguts pels dos espais verds entre el barri de la Concòrdia i el de Can Rull. Aquesta millora inclourà la instal·lació́ de bancs, barana –en espais de força desnivell– i enllumenat. Les escales de pujada de via Aurèlia - Mauritània es renovaran preveient una rampa per afavorir la circulació́ amb carros de compra, cotxets o cadires de rodes.

Aquesta actuació forma part del projecte EDUSI, finançat amb els Fons Europeus de Desenvolupament Regional.