PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La urbanització del carrer del Caucas proporcionarà més espai per a vianants i tindrà un únic sentit del trànsit

La urbanització del carrer del Caucas proporcionarà més espai per a vianants i tindrà un únic sentit del trànsit

El projecte es compon de tres sub-àmbits. El sub-àmbit principal, i el de major dimensió, es correspon amb la totalitat del carrer del Caucas; els dos sub-àmbits restants, d’unes dimensions molt inferiors, són els accessos als aparcaments en superfície situats a l’est i a l’oest del camp municipal de Can Deu, situats en el carrer de l’Himàlaia i en el carrer de les Palmeres.

La reurbanització principal té per objectiu consolidar el carrer del Caucas com a un nou eix de barri, en base a què en aquesta via s’hi ubiquen la zona esportiva, l’escola bressol i l’associació de veïns del barri. El projecte generarà major espai per a vianants amb l’ampliació de voreres del costat nord i sud. En el cas de la vorera nord, incloent la substitució de l’arbrat per una nova espècie, més adient als criteris d’accessibilitat. També es generaran dos nous espais d’estada en les cantonades amb els carrers de l’Himàlaia i dels Balcans.

Una altra de les finalitats és millorar l’accessibilitat nord-sud, amb la creació de dos passos elevats a les cantonades amb els carrers de l’Atlas i dels Urals. I, també, modificar els sentits de circulació dels vehicles actuals, convertint tot el carrer en un únic sentit de circulació sense que es perdin places d’estacionament, en direcció al carrer de l’Himàlaia.

L’objectiu de l’actuació en els sub-àmbits del carrer de l’Himàlaia i del carrer de les Palmeres és la reparació i consolidació de la vorera en els punts d’accés als aparcaments en superfície existents.

Es preveu començar les obres a principis de l’any 2022.