PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

S’obre el termini perquè les entitats sense ànim de lucre sol·licitin subvencions per pal·liar els efectes econòmics de la COVID-19

Les entitats de la ciutat interessades poden presentar les seves sol·licituds de subvenció, a través de la seu electrònica, des d’avui 15 de juny i fins al 31 de juliol S’obre el termini perquè les entitats sense ànim de lucre sol·licitin subvencions per pal·liar els efectes econòmics de la COVID-19

La convocatòria, per un valor total de 170.000 euros, es destina a finançar despeses estructurals de les entitats, no vinculades directament als projectes, podent justificar les despeses per adaptar la seva estructura, espais i materials a la nova situació provocada per la pandèmia.

“Creiem que és important donar suport a les entitats de la nostra ciutat, i més tenint en compte el context al qual ens enfrontem”,

ha dit la tinenta d’alcaldessa de Feminismes, Benestar Animal i Participació, Marta Morell. La tinenta ha volgut manifestar que

“són les entitats les que ajuden a generar cohesió social a Sabadell, i ens tindran al seu costat en els moments més complicats”.

El termini de presentació de les sol·licituds comença avui, dia 15, i finalitza el 31 de juliol de 2021 inclòs. Les sol·licituds presentades fora de termini no seran admeses a tràmit.

Podran demanar la subvenció aquelles entitats de Sabadell legalment constituïdes i amb personalitat jurídica pròpia, sense ànim de lucre, inscrites als corresponents registres oficials i al Registre Municipal d’Entitats Ciutadanes d’aquest Ajuntament, o que estiguin en procés d’inscripció, i que disposin de seu o delegació a la ciutat de Sabadell. Queden incloses les que realitzin la seva activitat en un equipament públic en règim d’autorització o concessió.

S’han previst 2 sessions informatives que es duran a terme els dies 15  i 16 de juny, d’11 a 12 i de 18 a 19 h, respectivament, adreçades a membres de les entitats, per explicar-los la convocatòria. El dia abans de la sessió, les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l'enllaç que els hi donarà accés.

Més informació al Servei de Democràcia Deliberativa i Intervenció Comunitària, al 93 745 31 84 (9-14 h), i tots els detalls de la convocatòria al següent enllaç.