PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

LaSala clou la temporada 2020-2021 amb èxit gràcies a la innovació i el suport del públic

Malgrat la pandèmia, més de 5.000 espectadors i més de 700 alumnes s’han beneficiat de la programació artística familiar LaSala clou la temporada 2020-2021 amb èxit gràcies a la innovació i el suport del públic

Carles de la Rosa, regidor de Cultura, ha assenyalat que

“des de l’Ajuntament tenim molt clar que les arts escèniques per a infants s’han de cuidar i promoure. Per aquest motiu treballem colze a colze amb l’equip de LaSala per tal que la programació familiar i escolar es pugui fer amb les millors condicions possibles per donar la seguretat i la confiança pel públic”.

 La temporada ha estat possible, d’una banda, gràcies a l’aposta per la innovació, per poder mantenir el contacte amb el públic i els centres educatius de Sabadell per mitjà de la creació de continguts artístics en línia i de la realització de tallers a les escoles. Entre les novetats posades en marxa aquesta temporada cal destacar la plataforma Petit als Núvols, creada en el marc del Festival El Més Petit i que ha permès a LaSala conservar la mirada internacional i la connexió amb el públic i els professionals del sector.

D’altra banda, també s’ha aposta per la complicitat. Eulàlia Ribera, directora de LaSala i del Festival El Més Petit ha remarcat que

“per a l’equip de LaSala era vital que els nens i nenes no perdessin el contacte amb les arts durant la pandèmia. En aquest sentit, volem agrair la complicitat de les escoles, que en un moment tan difícil van acollir experiències artístiques dins dels centres. I, per descomptat, estem molt agraïts al públic, que ha omplert les sales quan aquestes s’han pogut obrir de nou”.