PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Jornada matinal amb activitats per a tots els públics per commemorar el Dia Mundial de les Persones Refugiades

Jornada matinal amb activitats per a tots els públics per commemorar el Dia Mundial de les Persones Refugiades

De de les 10h del matí es podrà participar al joc “Mentides i veritats sobre els desplaçaments forçats”, organitzat per Creu Roja, i també hi haurà una activitat de Refugees Welcome per apropar la cultura de benvinguda a la ciutadania i promoure una societat més solidària i conscienciada amb la situació de les persones demandants d’asil a Catalunya. D’altra banda, també es podran veure dues exposicions que reflexionen sobre la situació de les persones refugiades que intenten arribar a Europa, organitzades per la Federació d’Associacions de l’Àfrica Negra de Sabadell i la Lliga dels Drets dels Pobles.

A les 12h del migdia del diumenge, a l’amfiteatre de l’Espai Cultura Fundació 1859 Caixa Sabadell tindrà lloc l’espectacle de titelles i pallassos ‘La menuda i en Pau el Gegant’, de la companyia de teatre Pengim Penjam, que vol fer arribar un missatge en positiu de convivència entre els pobles. En aquest cas, cal reserva prèvia d’entrades a http://bit.ly/espectacle20.

D’altra banda, recordem que per al dimarts 22 de juny s’ha organitzat la tertúlia “La situació de l’asil en temps de Covid”, on es parlarà de la situació actual de les persones refugiades, a través de l’informe anual que elabora la Comissió Espanyola d’Ajuda al Refugiat (CEAR) i amb la intervenció de diversos professionals, voluntariat, i persones sol·licitants de protecció internacional. Serà a les 18 hores al Casal Pere Quart i en aquest cas també cal inscripció prèvia a http://bit.ly/tertulia22

Consulta el programa complet d’activitats