PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament inicia les gestions per recuperar els terrenys ocupats il·legalment al sector de Cifuentes

La recuperació permetrà acabar amb activitats il·legals i que causen molèsties entre el veïnat proper L’Ajuntament inicia les gestions per recuperar els terrenys ocupats il·legalment al sector de Cifuentes

Aquest tràmits estan actualment en plena fase de desenvolupament i es duen a terme en funció de les tres situacions que es produeixen, ja que hi ha terrenys ocupats il·legalment que són de titularitat municipal, altres que són propietat de Vimusa i també hi ha terrenys de titularitat privada.

Paral·lelament al procés de tramitació administrativa dels diferents expedients de recuperació de l’ús dels terrenys i d’enderroc de les construccions il·legals, en breu s’iniciaran un seguit d’actuacions concretes. Són accions encaminades a impedir el desenvolupament de les activitats il·legals, a prevenir riscos derivats d’aquestes activitats i a evitar la seva expansió.

Aquestes mesures consistiran en:

  • Crear un perímetre de seguretat al voltant de les zones ocupades.
  • Instal·lar rètols i avisos explicatius de la il·legalitat de les ocupacions.
  • Tancar els accessos rodats a l’interior de les zones ocupades (llevat de vehicles d’emergències).
  • Instal·lar senyals de prohibició d’accés i circulació a través dels camins interiors a les zones ocupades.
  • Aixecament d’actes de denúncia i sanció en casos d’infracció de la senyalització incorporada o d’altres incompliments de les ordenances i normes.
  • Enderroc i neteja de les construccions il·legals conforme es vagin desocupant.

La recuperació dels terrenys de titularitat pública, adquirits amb recursos públics i  ocupats il·legalment, permetrà en un futur guanyar més habitatge a la ciutat, després de finalitzar el desenvolupament urbanístic corresponent.