PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Colpbol a l'escola

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà i cicle superior d'educació primària, ESO i batxillerat.

Descripció:
El colpbol és un esport innovador i emergent, amb unes altes potencialitats integradores i educatives, que fomenta la màxima participació de l’alumnat independentment del seu nivell físic i promou la contínua cooperació entre els participants, reduint l’individualisme d’altres esports col·lectius.

És jugat per 2 equips, obligatòriament mixtos, de 7 jugadors/es a la mateixa pista de futbol-sala o handbol i el seu objectiu és fer gol a la porteria contrària a través de colpejos amb les mans. L’activitat està formada per una jornada de formació presencial de treball teòric-pràctic que anirà a càrrec d’un expert en aquesta modalitat esportiva. En aquesta jornada de formació es donaran eines als assistents per poder desenvolupar aquest esport al seu centre educatiu. El pla de promoció inclourà el préstec de material didàctic i esportiu (pilotes de colpbol) necessari per dur a terme el crèdit.

Objectius:
- Experimentar una progressió didàctica per a la introducció del Colpbol.
- Practicar l’esport del Colpbol, distingint les regles principals de joc.
- Conèixer el Colpbol, el seu origen, les bases pedagògiques i característiques fonamentals.
- Dotar als especialistes de l'Educació Física d'estratègies didàctiques per a la iniciació del Colpbol a l’escola com a projecte.

Competències bàsiques:
- Competència en el coneixement i la interacció amb el món físic.
- Competència social i ciutadana.
- Competència d’autonomia i iniciativa personal.

Mesures COVID-19:
Consulteu les mesures COVID-19 en aquest document.

Desenvolupament:
Dates de realització i horaris: durant tot el curs escolar
Durada: el material esportiu es cedirà per un màxim de 6 sessions, la jornada de formació tindrà una durada de 3 hores aprox.
Lloc de realització: instal·lacions del centre educatiu. La jornada de formació es durà a terme en una instal·lació esportiva municipal de Sabadell (pendent de concretar)
Cost: 75 € / grup classe
Material: préstec del material didàctic i esportiu necessari per a fer el crèdit. El material esportiu s’haurà de recollir i retornar a una instal·lació esportiva municipal de Sabadell (pendent de concretar).
Observacions: nombre de centres docents limitat als recursos disponibles. Les inscripcions s’acceptaran per ordre cronològic d’inscripció. La jornada de formació es durà a terme sempre que hi hagi un mínim d’inscrits.

A tenir en compte:
- El pagament s’efectuarà mitjançant transferència bancària. Uns dies previs abans de la realització de l’activitat rebreu la factura per fer-ne el pagament. En el cas de no efectuar aquest pagament, abans de la realització d’aquesta, l’activitat quedarà automàticament anul·lada.
- La realització de les activitats es podrà veure alterada en funció de les mesures i restriccions decretades relacionades amb la COVID-19.

Inscripció:
Dates: De l’1 al 30 de setembre a través de la pàgina web del Consell: www.consellsabadell.cat. En el cas de disponibilitat de dates i/o places es podran acceptar inscripcions durant tot el curs escolar.
En un termini màxim de 72 hores rebreu la confirmació a la vostra sol·licitud, en cas contrari poseu-vos en contacte amb el Consell Esportiu.

Informació:
Consell Esportiu Sabadell
Persona de contacte: Ester Barrachina
Telèfon: 93 513 52 90
Correu electrònic: consell@consellsabadell.cat
Consultar Web

Organització:
Consell Esportiu i Regidoria d’Esports

 

 

 

Imprimeix Correu electrònic