PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Es posen les bases per crear un servei municipal de vacances socioculturals per a persones grans

Es posen les bases per crear un servei municipal de vacances socioculturals per a persones grans

L’objecte del SEVASS +60 serà oferir al conjunt de persones majors de 60 anys de Sabadell l’oportunitat de fer viatges socioculturals a destinacions dins de Catalunya, així com per la resta d'Espanya i altres destinacions internacionals europees. Aquests viatges estaran adaptats a les característiques, necessitats i interessos de les persones majors de 60 anys de Sabadell.

L’objectiu general del programa és fomentar l’envelliment actiu. Dins d’aquest gran repte és desenvolupen altres objectius de caràcter més específic com:

  • Afavorir el benestar emocional: sortint de la rutina i escollint un lloc per desconnectar.
  • Ampliar la xarxa i vincle social: generant vincles i xarxa durant el viatge i que es mantinguin al tornar a SBD participant d’activitats als equipaments municipals.
  • Mantenir viu l’interès per aprendre, conèixer i interactuar: descobrint, aprenent i interessant-se per conèixer llocs, coses i persones noves.
  • Afavorir el benestar físic: Potenciant el moviment, caminades i activitat física en general

El servei funcionarà en règim de gestió indirecta mitjançant la forma de contracte de concessió de serveis regulada a la Llei 9/2017, de contractes del sector públic.