PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Una adaptació del “Lazarillo de Tormes” a ritme de rap arriba al teatre de Ca l’Estruch

Titulada “Lázaro”, serà el divendres 8 d’octubre, a les 8 del vespre, a càrrec de Leamok, una companyia jove del País Valencià Una adaptació del “Lazarillo de Tormes” a ritme de rap arriba al teatre de Ca l’Estruch

L’autor i intèrpret de Lázaro, Roberto Hoyo, és considerat una de les promeses del teatre valencià i s’ha guanyat l’atenció de la crítica i el públic per la innovació en el llenguatge escènic i la investigació en el camp actoral i en dramatúrgia.

Lázaro és la història universal de tots coneguda. I Roberto Hoyo, interpretant Lázaro, és un jove que comparteix la seva història i la seva litrona. Explica com canvia d’amo; però els amos del segle XXI no són els mateixos que els del segle XVI. A l’escenari l’acompanya el músic Marco Ferreira i el disseny gràfic és de Sofía Zaragoza.

Amb aquesta refrescant adaptació del clàssic, Leamok ha obtingut diversos premis, com el Premi SGAE a la IX Edició del Festival Russafa Escénica, la Menció a la millor dramatúrgia a l’ACT Festival 2020 i el Millor intèrpret al TAC Valladolid 2021.