PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L'Escola Municipal de Música i Conservatori Professional presenta les línies estratègiques per al curs 2021-2022

La presencialitat a l’aula, la normalitat en l’oferta educativa i la programació de les activitats extraordinàries en són els elements més significatius L´Escola Municipal de Música i Conservatori Professional presenta les línies estratègiques per al curs 2021-2022

La inauguració va comptar amb la presentació del seu director, Joan Morera, que va explicar les línies estratègiques per al nou curs. La recuperació de la presencialitat a les aules, la normalitat en l’oferta educativa i la programació de les activitats extraordinàries en són els elements més significatius, tot i ser programacions ordinàries que esdevenen extraordinàries venint del curs passat, marcat per les restriccions en pandèmia.

Morera va presentar un entreteniment al públic assistent fent relació amb l'origen de la notació musical fixada pel músic del segle X, Guido d'Arezzo, i una escala musical, relacionant les notes amb accions que marcaran el curs. 

A la segona part de l'acte els premiats en el concurs de composició i microrelats del 2021 van interpretar les obres premiades pel jurat i es van lliurar els diplomes i obsequis del concurs. Aquest concurs pretén visualitzar la competència creativa que els alumnes adquireixen gràcies als programes oferts per l'Escola de Música i Conservatori.