PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El festival de música juvenil Cultura Fest Sabadell es cancel·la per falta de públic

Es treballa per trobar una nova data i un altre emplaçament per fer possible el festival El festival de música juvenil Cultura Fest Sabadell es cancel·la per falta de públic

Segons Carles de la Rosa, regidor de Cultura,

“com a administració hem donat suport a l'organització del festival perquè volem que a la nostra ciutat hi hagi música en viu. Aquest és un festival impulsat per gent jove, de cara a la gent jove i amb artistes emergents de la ciutat, per la qual cosa considerem que l’hem de protegir. Treballarem per buscar una nova data i un nou emplaçament per fer possible aquest festival”.

 Per la seva banda, Sergi González, representant de l’organització del Cultura Fest Sabadell, ha assenyalat que

“la nostra intenció és organitzar un festival barat, amb joves artistes emergents de la ciutat i pensat per a joves, però ens veiem en la necessitat de cancel·lar-lo ara, perquè no hem venut prou entrades. Volem agrair a l’Ajuntament tot el suport que ens ha donat per fer possible aquest festival”.

La iniciativa d’organitzar aquest festival va sorgir arran de l’èxit que van tenir els lives en directe que diversos artistes locals van publicar a Instagram durant el confinament. A partir de llavors, els joves organitzadors van decidir promocionar el talent d’artistes emergents i d’aquesta manera donar suport a la cultura local.

Amb aquest objectiu, i amb la col·laboració municipal, el 20 de setembre de 2020 es va celebrar la primera edició presencial del festival. Va ser una jornada intensiva amb 10 concerts, als quals van assistir al voltant de 600 persones.

Tota la informació sobre el Cultura Fest Sabadell i les novetats del programa es poden trobar al perfil d’Instagram @cultura_festsbd.