PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Torna el Flea Market Sabadell, mercat de segona mà i artesania, al passeig de la Plaça Major

Torna el Flea Market Sabadell, mercat de segona mà i artesania, al passeig de la Plaça Major

Aquest concepte de mercat, molt estès arreu d’Europa, proposa que persones anònimes posin una parada amb mobles, objectes, roba o bé llibres que volen vendre, quan a ells ja no els són útils. Des de l’any 2016, s’ha convertit en una activitat de referència a la ciutat, amb una organització pròpia i suport logístic de l’Ajuntament de Sabadell, que té lloc cada tres mesos al Passeig de la Plaça Major de Sabadell.

Des de fa uns mesos, el Flea Market Sabadell s’ha convertit en una Associació sense ànim de lucre denominada, Associació Flea Market Sabadell. Una entitat que pretén donar cabuda a totes aquelles persones interessades en vendre productes de segona mà en bon estat, com per exemple, llibres, mobles, joguines, roba i d’altres, per tal que d’altres persones n’allarguin la seva vida útil.

Es tindran en compte totes les mesures de seguretat i higiene establertes pel Procicat, amb control d’aforament, gel desinfectant a l’entrada del mercat, ús de mascareta i distàncies de seguretat, entre d’altres.