PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nou pas per reformar el carrer de Goya i convertir-lo en una nova rambla al sud de Sabadell

La Junta de Govern Local ha aprovat avui el contracte per fer-ho possible, amb un pressupost de més de 700 mil euros Nou pas per reformar el carrer de Goya i convertir-lo en una nova rambla al sud de Sabadell

El carrer de Goya es renovarà per donar lloc a una nova rambla on els vianants podran passejar còmodament. L’actuació donarà resposta a una antiga reivindicació dels veïns i veïnes i, de fet, s’ha consensuat amb les entitats veïnals de la zona.

La reforma del carrer de Goya comportarà la renovació d’una de les voreres de la via entre el passeig del Comerç i el passeig d’Espronceda. Amb la intervenció, es solucionarà el deteriorament que pateix el carrer a causa de l’envelliment de la superfície i del creixement de les arrels dels arbres. El projecte permetrà reproduir el concepte de vorera ampla amb doble alineació d’arbrat, de manera que aquest tram del carrer es convertirà en una rambla de passeig i estada per al veïnat.

La substitució de l’arbrat més proper a les façanes i la pavimentació de la vorera amb materials de més qualitat i diferents característiques dels actuals renovarà visualment tot l’espai.

A més, la continuïtat de la vorera del carrer de Goya pacificarà la connexió, mitjançant una plataforma remuntable, amb els carrers de Lluís Creus i de Fernán Caballero, fent així més segurs els accessos i sortides de vehicles respecte d’aquestes vies.

El projecte també inclou l’enjardinament i la millora paisatgística de les dues rotondes a l’inici i final del tram on s’actuarà.