PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament de Sabadell contribueix al foment de l’ocupació juvenil amb la contractació de 10 joves

L’Ajuntament de Sabadell contribueix al foment de l’ocupació juvenil amb la contractació de 10 joves

Les persones participants en aquest programa reuneixen els següents requisits: són menors de 30 anys, beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya, estan inscrites com a demandants d’ocupació no ocupades al Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (DONO) i tenen un títol universitari o de formació professional de grau superior o un altre títol oficialment reconegut com a equivalent.

Segons la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu, Montse González  “continuem sent el país de l’UE amb més joves graduats universitaris ocupats en treballs de baixa qualificació. Per això programes com aquests són necessaris per poder donar una oportunitat a joves per adquirir experiència laboral.”

Les 10 persones que ja han iniciat contracte a finals de setembre ho fan en les següents modalitats: Tècnic/a de formació, Tècnic/a d'intermediació laboral, Tècnic/a d'ocupació, Tècnic/a d'emprenedoria, Tècnic/a de comunicació audiovisual, Tècnic/a de joventut, Tècnic/a de suport jurídic, Tècnic/a de prevenció de riscos laborals, Tècnic/a de comunicació, Enginyer/a tècnic/a de manteniment d'instal·lacions.

Aquestes accions se sumen a altres que permeten als joves adquirir noves competències amb la voluntat d’afavorir la posterior incorporació al mercat laboral d’una forma estable i duradora en el temps. Alhora s’hi afegeixen altres accions que fan altres col·lectius majors de 30 anys amb la idea de donar cobertura a tothom independentment de l’edat o altres condicionants que poden dificultar trobar feina o millorar l’actual.