PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Policia Municipal i els Mossos es coordinaran per actuar en ocupacions d’habitatges que generin problemes de convivència

La Junta Local de Seguretat ha debatut aquest aspecte i ha presentat l’Enquesta de Seguretat Pública de Sabadell, entre altres temes La Policia Municipal i els Mossos es coordinaran per actuar en ocupacions d’habitatges que generin problemes de convivència

L’alcaldessa de Sabadell, ha assenyalat que

“treballarem més coordinats per intentar evitar ocupacions que en molts casos generen conflictes, especialment quan es produeixen fets delictius per part dels ocupants”.

Un altre dels punts tractats també avui a la Junta Local de Seguretat ha estat el resultat de l’Enquesta de Seguretat Pública encarregada per l’Ajuntament Sabadell. Els sabadellencs i sabadellenques valoren amb un notable el nivell de seguretat de la ciutat i consideren que aquesta situació es mantindrà o millorarà en el futur. Les persones enquestades, a més, qualifiquen també amb notable el servei de la Policia Municipal i dels Mossos d’Esquadra. “Sabadell és una ciutat segura on passen fets delictius, com passen a ciutats similars a la nostra, però estem en un entorn segur”, ha declarat Farrés.

També ha afegit que

“he demanat un esforç en millor dotació dels Mossos d’Esquadra a la ciutat perquè quan més dotació tinguem millor resposta es podrà donar a la ciutadania, però vull fer també un reconeixement a l’esforç que fan tots els cossos de seguretat a la ciutat i a la coordinació entre tots ells”.