PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’alcaldessa, Marta Farrés, participa demà en una jornada sobre la governança a la regió metropolitana

L’alcaldessa, Marta Farrés, participa demà en una jornada sobre la governança a la regió metropolitana

La taula sobre la visió dels municipis començarà cap a les 11 del matí i serà moderada per  Joan Campreciós, anterior coordinador adjunt del Pla Estratègic Metropolità de Barcelona i comissari del procés Barcelona Demà.  

La jornada: "Quina governança volem per a la regió metropolitana del futur?" és una trobada coorganitzada per la Fundació Catalunya Europa i el Pla Estratègic Metropolità de Barcelona (PEMB) i que forma part dels debats del cicle "La transformació de la ciutat" --coorganitzat per la Fundació Catalunya Europa, la Fundació La Caixa i el Club de Roma-- i del cicle de la Metròpoli Multinivell –que s’inscriu en el procés participatiu "Barcelona Demà”--  engegat pel PEMB.

L'acte es dividirà en la ponència inicial "Una governança per a la regió metropolitana" i tres taules rodones: "La construcció metropolitana: tres casos internacionals d'interès"; "La governança de l'RMB: la visió dels ajuntaments"; i "Governança i govern a la regió metropolitana de Barcelona. Com arribar-hi?"

Més informació i dades sobre la retransmissió en streaming aquí