PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Un espectacle de bicicleta acrobàtica, demà a Ca l’Estruch, amb la companyia Alta Gama

“Mentir lo mínimo” es podrà veure, demà a les 20 h, mentre que mitja hora bans hi haurà un peça de trapezi de Martina Cavone al bar Un espectacle de bicicleta acrobàtica, demà a Ca l’Estruch, amb la companyia Alta Gama

Mentir lo mínimo és un espectacle que busca desfer-se de tot allò que no és necessari. Parla del viatge dels tres cossos que hi ha a escena: dona, home i bicicleta. Tots tres es van desfent de les seves pròpies capes per arribar a l’essència, al mínim. Un espectacle que, amb la seva aparent simplicitat, ens acosta a la complexitat de l’acceptació d’un mateix. Simple, poètic i, a vegades, divertit, és un espectacle per a tots el públics. Aquesta peça de bicicleta acrobàtica i portées ha estat cooproduïda pel festival Trapezi i va rebre el premi Panorama al Festival Circada 2020.

Delgado i Gamboa es van conèixer en un taller de clown de Phillippe Gaullier el 2015. Tots dos venen del teatre i coincideixen en un llenguatge comú i una visió compartida sobre les arts escèniques. El mateix any comencen a treballar de forma autodidacta amb la bicicleta acrobàtica i creen el seu primer espectacle, Adoro, amb el qual han estat a més de 17 països i 80 festivals diferents.

El 2017 es van formar al Centre Régional des Arts du Cirque de Chambéry Arc en Cirque per especialitzar-se en bicicleta acrobàtica en duo amb el Frédéric Perrin. Allà van crear dos números de bicicleta, Rouge à Levres i PHI amb els quals van ser seleccionats pel Festival FIRCO el 2019 i pel Festival CIRCA a Auch (França).