PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

S’engega el procés per organitzar la Festa Major del 2022

S’hi pot apuntar qualsevol ciutadà interessat fins al 6 de novembre S’engega el procés per organitzar la Festa Major del 2022

Les comissions en què és pot participar són: d’una banda, la de Programació. En aquesta comissió es tracten tots els aspectes relacionats amb les activitats concretes i els espais en què es porten a terme. També s’hi poden aportar aspectes nous o altres que potser caldria millorar.

D’altra banda, la comissió de Comunicació, que treballa els aspectes relacionats amb els elements de difusió de la festa i els elements decoratius o singulars que ens fan la festa present a tota la ciutadania. En aquestes comissions es poden fer propostes molt diverses que poden ajudar a fer la festa més present a tots els àmbits i racons de la ciutat.

Finalment, la Taula de Cultura Popular i Tradicional treballa els aspectes troncals de la festa relacionats amb la cultura popular catalana present a la festa i està formada per les entitats representants de les colles.

L’Ajuntament fa una crida a la participació de la ciutadania a aquestes comissions per tal que la Festa Major sigui més transversal i respongui a la voluntat actual dels diversos sectors de la ciutat.

Per inscriure-s’hi cal fer-ho mitjançant aquest web, fins al 6 de novembre.