PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Enllestides les feines de renovació de la gespa del camp de futbol de Sant Oleguer

Es preveu que els treballs dels camps de futbol del recinte esportiu de Merinals acabin al llarg del mes de febrer Enllestides les feines de renovació de la gespa del camp de futbol de Sant Oleguer

El projecte de renovació d’aquests dos equipaments ha inclòs la instal·lació de gespa artificial de 40-45 mm d’alçada per al camp de Sant Oleguer i 60-65 mm pel camp de Merinals, especialment dissenyada per a la pràctica de futbol.

Els treballs han tingut un pressupost global d’adjudicació de 339.499,23 euros i un termini d’execució de 45 dies per al camp de Sant Oleguer i de dos mesos per al d’Arraona-Merinals, respectivament.

L’actuació respon a la voluntat municipal de mantenir les instal·lacions esportives en les millors condicions i incrementar la qualitat dels serveis per a la pràctica esportiva, tant d’esport formatiu com de competició. Tal i com assenyala l’alcaldessa, Marta Farrés, que avui ha visitat el camp de futbol de Sant Oleguer

“en definitiva, continuem millorant les instal·lacions esportives de Sabadell per afavorir la pràctica a la ciutat. En aquest cas, avui parlem d’una inversió global de prop de 340.000 euros per a dos equipaments que permeten donar resposta a la demanda d’ús de camps de futbol amb paviment de gespa artificial tant per a la pràctica de l’esport formatiu com de competició”.

Treballs realitzats

Per fer la renovació s’ha procedit a retirar la gespa artificial existent, incloent els farcits de sorra i cautxú dels terrenys de joc i s’hi han fet els treballs de reparació de la planimetria quan ha estat necessari. Un cop acabades les tasques de reposició, s’han fet els marcatges del camps de futbol, la col·locació de porteries i repàs de les xarxes de parapilotes i de les reixes de les canals de recollida d’aigua.

Les tasques de millora del camp de futbol de Sant Oleguer són a càrrec de l’empresa Sports ans Landscape, SL, (per 124.630,83 euros) i pel que fa al recinte esportiu de d’Arraona-Merinals, se n’ocupa l’empresa Fieldturf Poligras, SA (214.868,40 euros).