PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Casa Turull proposa una activitat familiar en el marc del passaport Edunauta, aquest diumenge

Es tracta d’un joc de pistes que organitza el Museu d’Art La Casa Turull proposa una activitat familiar en el marc del passaport Edunauta, aquest diumenge

La Casa Fàbrica Turull

Construïda el 1819, la Casa Turull era propietat de Pau Turull i Font. És l’única casa fàbrica que es conserva a Sabadell i manté l’estructura original. És un exemple d’edificació en què l’espai per treball i l’espai per viure formen part d’un mateix edifici. Té origen en les cases taller del segle XVIII, tan pròpies de la història industrial de Sabadell.

El passaport Edunauta

El Passaport Edunauta és un nou projecte que ha posat en marxa l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració de la Fundació Jaume Bofill i la Cooperativa +Educació. Aquest programa busca posar en valor els aprenentatges invisibles que fan els i les alumnes en qualsevol context educatiu, la connexió dels coneixements tant dins com fora de l’escola, disminuir la segregació educativa i donar visibilitat a la xarxa que formen escoles, serveis i entitats del municipi amb els infants i les seves famílies.

El Passaport Edunauta de Sabadell, en la seva primera edició, s’adreça als infants de 4t de primària de les escoles Concòrdia, Pau Casals i Font Rosella. La voluntat és crear una xarxa tant entre els diferents serveis municipals com amb les entitats del territori que vulguin implicar-s’hi i treballar conjuntament. L’alumnat participant podrà apuntar al seu passaport totes les accions d’aprenentatge que realitzin a partir del desembre 2021, fins al final del curs escolar.

El Museu d’Art participarà en el projecte Edunauta oferint una activitat gratuïta mensual per a infants i joves.

Més informació