PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Pla Educatiu d’entorn inicia una nova proposta de tallers adreçats a donar suport als centres educatius

El projecte planteja una sèrie d’activitats que permetin reforçar les competències transversals, acompanyar i donar suport emocional a l’alumnat El Pla Educatiu d’entorn inicia una nova proposta de tallers adreçats a donar suport als centres educatius

Entre gener i juny de 2022, els diferents tallers (el primer comença avui 24 de gener) buscaran reforçar les competències transversals, acompanyar i donar suport emocional a l’alumnat, basant-se en criteris pedagògics que facilitin la millora competencial i la igualtat d’oportunitats de l’alumnat de primària i secundària.

Taller de foment de la lectura

Els tallers de foment del gust per la lectura són 14 tallers d’impuls en horari de menjador, dirigit a alumnat de cicle inicial de primària d’11 centres de PEE (A. Armengol, Joan Montllor, Joan Maragall, J. Blume, A. Vives, La Romànica, Vedruna Immaculada, Sallarès i Pla, Espronceda, Calvet d’Estrella i Sant Julià). Té una durada d’una hora i una periodicitat d’un dia a la setmana per a un grup de màxim 12 infants. L’objectiu principal és promoure el gust i el plaer per la lectura a través del joc i l’experimentació.

Taller de suport i acompanyament educatiu

Aquests 12 tallers d’estudi en horari extraescolar de tarda vam adreçats a alumnat de cicle superior de primària de 9 centres de PEE (A. Armengol, J. Ramon Jiménez, J. Blume, A. Vives, La Romànica, Sallarès i Pla, Espronceda, Calvet d’Estrella i Sant Julià) amb una durada d’una hora i mitja un dia a la setmana per a un grup de màxim 12 infants. Té com a objectiu fer suport competencial a l’hora que es treballa la millora dels hàbits d’estudi, reforç de les eines pròpies de gestió emocional i orientació en la importància del fet educatiu.

Taller d’acompanyament a l’estudi i prevenció de l’abandonament prematur

Aquests 7 tallers en horari extraescolar de tarda estan pensats per a alumnat de 2n i 3er d’ESO dels següents centres de secundària: Agustí Serra, La Serra, Jonqueres, Sallarès i Pla, Ribot i Serra, Les Termes i Narcisa Freixas. Té una durada d’una hora i mitja, 1 dia a la setmana, per a un grup màxim de 12 alumnes. Els objectius d’aquests tallers són reforçar coneixements adquirits i competències, prevenir l’abandonament prematur i acompanyar i orientar l’alumnat per afavorir la seva continuïtat al sistema educatiu.

Es preveu que entre el 24 de gener i el 3 de juny hi participin prop de 400 infants.