PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Comença una nova edició de Croma 2.0 amb l’objectiu d’afavorir l’educació integral

Aquest curs hi participen les escoles Floresta, Joan Montllor, Sant Julià i Miquel Carreras Comença una nova edició de Croma 2.0 amb l’objectiu d’afavorir l’educació integral

Els projectes que es desenvoluparan aquest curs són: Igual de diferents, on es treballen aspectes de les ciències socials i Plantes mutants, de ciències naturals.  

Els objectius Croma 2.0 són:

  • Incrementar la motivació per l’aprenentatge dels infants, desenvolupant el rol d’investigadors de projectes de recerca. 
  • Afavorir el desenvolupament d’habilitats socials, treball cooperatiu i el foment de la llengua catalana com a instrument de cohesió social. 
  • Oferir suport emocional als infants, a través de l’escolta activa. 
  • Assessorar els infants en la instal·lació, accés i ús dels dispositius informàtics i plataformes virtuals d’aprenentatge. 
  • Apropar la universitat a les escoles de primària i augmentar lesperspectives de continuïtat en estudis post-obligatoris de l’alumnat participant.

Aquests tallers estan conduits per estudiants universitaris que formen part de l’equip de voluntariat de la FAS i estan dissenyats per incorporar coneixements científics, artístics, socials i humanístics a l’educació primària. 

Amb el Programa CROMA 2.0 s’aprofita el potencial docent i investigador de la universitat, es posa en contacte estudiants de la UAB amb els infants dels centres al mateix temps que creen llaços emocionals de suport, incorporant l’educació superior a les seves expectatives acadèmiques.

Està previst recuperar, si la situació de la pandèmia a finals de maig ho permet, la visita de l’alumnat participant al campus de Bellaterra per conèixer les instal·lacions i els equips de la universitat que han dissenyat els projectes que han desenvolupat durant el curs.