PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Joves de la ciutat tornen a disposar de les unitats especialitzades d’ocupació juvenil de l’Ajuntament de Sabadell

El 2021 es van atendre 379 joves, un 51% més que l’any anterior Joves de la ciutat tornen a disposar de les unitats especialitzades d’ocupació juvenil de l’Ajuntament de Sabadell

Així, les referents d’ocupació juvenil ofereixen als i les joves informació sobre el mercat laboral i les alternatives ocupacionals i formatives existents, alhora que fan un acompanyament individualitzat i/o una derivació a altres dispositius, si s’escau. El programa s’adreça a joves de 16 a 29 anys, i en especial aquelles persones que poden tenir més dificultats per accedir a una formació especialitzada i posteriorment a un lloc de treball.

El 2021 el programa va atendre 379 joves, 210 dels quals en sessions grupals (en línia i presencials) en les quals es dóna informació del procés de recerca de feina, de les opcions formatives, recursos, etc. A partir d’aquestes sessions, en alguns casos s’ha iniciat un procés d’orientació individualitzat, sumant un total de 208 joves atesos a través de tutories individuals.

La demanda dels i les joves per aquests assessoraments ha incrementat significativament respecte els anys anteriors. L’any 2020 es van atendre 251 joves i el 2019 en van ser 241.

Aquest 2022, i com en anys anteriors, els i les joves que vulguin rebre informació i acompanyament en la seva transició del món educatiu al laboral poden fer-ho a l’Oficina Jove (c. de Blasco de Garay, 19) i al Vapor Llonch (ctra. de Barcelona, 208 bis), on els atendrà personal especialitzat.  Per aquests assessoraments cal demanar cita prèvia mitjançant els canals de comunicació habituals dels equipaments: en el cas de l’Oficina Jove, al correu electrònic oficinajove@ajsabadell.cat, al perfil d’instagram @sbdjove, al whatsapp 689 32 19 45 i al telèfon 93 745 33 01; en el cas del Vapor Llonch a través del web Vaporllonch.cat. o al telèfon 93 745 31 61.