PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació CFA de Can Rull

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Horari

Dimarts i dijous de 10.30 a 12 h i de 17 a 18.30 h

Més informació

Els objectius de l'Associació són:


- Estudiar mètodes alternatius per millorar i incentivar una formació de qualitat per als centres educatius.


- Facilitar l'accés a continguts i materials educatius per a estudiants i personal docent per tal d'aconseguir reduir la carrega econòmica i ampliar l'accés a la informació.


- Impulsar la participació i la col·laboració activa dels seus membres en els treballs educatius que formen part del projecte educatiu de centres educatius de tot tipus, així com en les activitats que puguin programar i organitzar.


- Promoure la informació i la participació dels alumnes i membres de l'escola i universitats per identificar necessitats i debilitats i poder estudiar-les posteriorment.


- Informar, organitzar i participar en activitats culturals, socials, d'esbarjo i de foment de l'acció cooperativa i de la feina en equip.


- Promoure tota mena de relacions amb altres organitzacions i associacions d'alumnes i escoles així com la creació de federacions i confederacions, d'acord amb el que estableix la legislació vigent.


- Promoure accions en favor de la integració, la cohesió i el respecte entre els alumnes.


- Afavorir que els exalumnes continuïn vinculats al centre mitjançant les activitats de l'Associació CFA de Can Rull.En queda exclòs tot ànim de lucre.