PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Més de 200 famílies han participat aquest curs en el programa d’orientació Tàndem Família-Escola

Més de 200 famílies han participat aquest curs en el programa d’orientació Tàndem Família-Escola

En funció dels projectes de centre i de les necessitats i interessos de les famílies, les activitats es personalitzen a cada escola. Aquest curs s’han fet en format telemàtic però també hi ha hagut alguna sortida familiar.

Aquest any s’han treballar diferents aspectes. Va ser important la tasca realitzada al voltant del suport emocional durant el temps de pandèmia. Es va organitzar una xerrada virtual on hi van participar unes 40 famílies i 3 tallers amb infants i famílies per a aprendre reconèixer i gestionar les pròpies emocions i prevenció de l’assetjament als centres educatius. A aquests tallers hi van participar vora 20 famílies.

Un altre dels temes que es van portar a terme va ser la coeducació. Es van fer 2 tallers sobre coeducació amb la participació de 12 famílies i s’ha començat a treballar amb un grup d’AFA per promoure un projecte d’impuls de la coeducació a les famílies dels centres educatius de Sabadell.

El mes de les famílies

Durant el mes de maig va tenir lloc, d’altra banda, el mes de les famílies. Fins a 200 van participar en alguna de les xerrades programades que van posar sobre la taula temes com la transició primària a secundària; l’assetjament escolar; la criança positiva; la Coeducació, i l’acompanyament en l’ús de pantalles. També es va fer una sortida familiar pel Ripoll en el marc del projecte “Passaport Edunauta”, amb una participació de 15 famílies.

Altres accions efectuades han estat la promoció del vincle entre famílies i l’escola Joan Montllor, amb trobades quinzenals entre mares i representants del centre. I, també, un projecte pilot de mentoria a les AFA de primària i secundària amb l’objectiu d’apoderar-les en els diferents aspectes relacionats amb la gestió de l’associació.