PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Fòrum de Tecnologies i Innovació reunirà empreses i persones emprenedores entorn del sector de la salut i envelliment actiu

El Fòrum de Tecnologies i Innovació reunirà empreses i persones emprenedores entorn del sector de la salut i envelliment actiu

El Fòrum s’iniciarà a les 9 del matí amb la benvinguda institucional a càrrec de la tinenta d’alcaldessa de Desenvolupament Econòmic i Impuls Administratiu de l’Ajuntament de Sabadell, Montse González; la tinenta d’Alcaldia, Territori i Medi Ambient, Promoció Econòmica, Comerç i Ocupació i Turisme de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Mònica Sempere; i la vicerectora d’Innovació i de Projectes Estratègics de la UAB, Rosa María Sebastián. A continuació i per emmarcar el potencial del sector, tindrà lloc la conferència ”Salut: Una oportunitat per innovar i dinamitzar el teixit empresarial del territori” a càrrec de Lluís Blanch, director de l’Institut d’Investigació i Innovació Parc Taulí I3PT i coordinador plataforma ITEMAS.

Les empreses juntament amb les entitats del món tecnològic i del coneixement tindran l’oportunitat d’intercanviar idees, propostes i coneixement en un entorn distès i informal a l’espai del cafè networking que donarà pas a un bloc més formal: el Marketplace, on es donaran a conèixer les tendències del sector. Un total de 16 participants tindran la possibilitat de presentar la seva entitat, projecte o oferta de tecnologia associada a l’àmbit temàtic del Fòrum, durant un màxim de 3 minuts, davant el públic que s’hagi connectat.

A les 12:15 h, un cop finalitzades les presentacions, els participants d’empreses, grups de recerca, centres tecnològics i altres professionals, tindran l’oportunitat a partir d’una agenda de reunions concertada, de mantenir 6 reunions bilaterals seguides de 12 minuts cadascuna en un format de brockerage que els permetran aprofundir en els seus interessos comuns i explorar possibilitats de col·laboració en nous projectes.

L’activitat està organitzada pels Ajuntaments de Sabadell i Barberà del Vallès amb la col·laboració del Parc de Recerca UAB i l’Institut d'Investigació i Innovació Parc Taulí i compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, el Servei Públic de Catalunya i el FSE, en el marc dels programes de suport al desenvolupament local. Per a més informació es pot consultar el web https://foruminnova.sabadell.cat/ D’altra banda, es poden seguir les novetats del Fòrum a través del compte de Twitter @treballempresa.

El Fòrum en xifres

En les vuit edicions celebrades fins al moment del Fòrum han participat 350 empreses i 100 professionals de la recerca i la investigació. Alhora s’han presentat 130 projectes d’innovació i s’han concertat 900 entrevistes bilaterals.