PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament renovarà la il·luminació de l’Estadi de la Nova Creu Alta per millorar la seva eficiència energètica

La Junta de Govern Local ha aprovat avui de manera inicial el projecte d’obres L’Ajuntament renovarà la il·luminació de l’Estadi de la Nova Creu Alta per millorar la seva eficiència energètica

El projecte està dividit en dos lots diferents. D’una banda, es millorarà la il·luminació de l’estadi, consistent en la substitució de les lluminàries de les torres ubicades al voltant del camp de futbol. Els nous projectors seran regulables i gestionats per un sistema centralitzat de control que podrà seleccionar tres nivells d’il·luminació. Aquest lot compta amb un pressupost de 596.910,27 euros i un termini d’execució previst de 35 dies, amb una previsió de reducció d’emissions CO2 de més de 21 tCO2/any.

D’altra banda, es renovaran les lluminàries dels espais interiors (vestidors, magatzems i sales) amb un pressupost 31.010,24 euros i un termini d’execució previst de 28 dies.

Els nous llums LED reduiran el consum energètic i milloraran el confort visual, reduiran les emissions de diòxid de carboni (CO2) i allargaran substancialment la vida útil de l’enllumenat en aquest equipament. Tot això permetrà augmentar l’eficiència energètica i assolir un major estalvi en l’energia elèctrica.

El foment d’estratègies de reducció del carboni en els àmbits urbans és del tot necessari per a mitigar el canvi climàtic. I una de les mesures per aconseguir-ho és la millora de l’eficiència energètica en els equipaments municipals.