PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les obres per pacificar els carrers de Sant Cristòfol, Sant Honorat i Soledat començaran aquesta setmana

L’objectiu és donar prioritat als vianants, reduir la velocitat dels vehicles i millorar la seguretat Les obres per pacificar els carrers de Sant Cristòfol, Sant Honorat i Soledat començaran aquesta setmana

D’una banda, demà començaran les actuacions al carrer de Sant Cristòfol. Es durà a terme la pacificació del carrer amb pintura tàctica, s’instal·laran jardineres i es millorarà la senyalització. A més, s’ubicarà una nova zona de càrrega i descàrrega de 6 a 11 hores, igual que a la resta de zones del centre. Els treballs tindran una durada aproximada de dos dies.

D’altra banda, els dies 3 i 4 d’agost es duran a terme les intervencions en els carrers de Sant Honorat i de la Soledat, amb una durada prevista de dos dies.

En el carrer de Sant Honorat, entre els carrers de la Soledat i de Bofí, i en el carrer de la Soledat, entre els carrers de Sant Honorat i de la Salut, se suprimirà l’estacionament per tal de millorar la seguretat dels vianants.

També es realitzarà la pavimentació de la vorera a l’entrada del carrer de la Soledat pel carrer de Vilarrúbias, amb l’objectiu de donar prioritat als vianants per Vilarrúbias i reduir la velocitat d’entrada dels vehicles a Soledat.