PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

“Agost a les escoles bressol” acumula més de 100 inscripcions en la prova pilot

“Agost a les escoles bressol” acumula més de 100 inscripcions en la prova pilot

Avui l’alcaldessa accidental i tinenta d’alcaldessa de Feminismes, Marta Morell, ha visitat l’equipament de Can Llong per conèixer com s’està desenvolupant la prova pilot. En paraules de Morell,

“amb iniciatives com aquesta, l’Ajuntament continua apostant per fer polítiques de conciliació, donar facilitats a les famílies en la cura de menors de 16 anys i afavorir la corresponsabilitat. La prova pilot posada en marxa aquest agost ens ajuda a implementar polítiques reals de conciliació”.

Cada escola pot acollir fins a 18 infants i les inscripcions s’han fet per setmanes del 2 al 26 d’agost, ambdós inclosos. Les places s’han atorgat per estricte ordre d’inscripció. En total, s’han registrat 108 inscripcions en les 4 setmanes.

Aquesta prova pilot, coordinada pels serveis d’Educació i Feminismes i Diversitat, s’emmarca en el pla Corresponsables, una iniciativa del Ministeri d’Igualtat a través de la Conselleria d’Igualtat i Feminismes, per a la igualtat efectiva de dones i homes. L’objectiu és fomentar la corresponsabilitat i afavorir la conciliació de les famílies amb menors de 14 anys, crear llocs de feina en aquest sector i reconèixer la cura no formal.