PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Autobusos nocturns, un bus llançadora a l’espai d’activitats familiars i FGC: Sabadell reforça el transport públic durant la Festa Major

Autobusos nocturns, un bus llançadora a l’espai d’activitats familiars i FGC: Sabadell reforça el transport públic durant la Festa Major

Autobús llançadora gratuït

Per tal de facilitar la mobilitat a l’espai d’activitats infantils i familiars de la Font de Can Rull, s’ha previst un servei de llançadora de bus des del Mercat Central fins al Trenet del Parc Catalunya.

La llançadora circularà el 3 i 4 de setembre amb una freqüència de 30 minuts, del Mercat Central a la cruïlla d’Andreu Nin amb Lluís Companys. Farà parades a la pl. del Sastre i a la pl. de Catalunya i funcionarà en dos trams horaris, entre les 10.45 i les 14.15 h al matí i des de les 17.15 fins a les 20.45 h a la tarda.

Servei nocturn de tren

D’altra banda, hi haurà un servei nocturn ininterromput de tren fins a Barcelona. Igual que l'any 2019 i partint d’una demanda de l’Ajuntament, Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) posarà a disposició de la ciutadania un tren per hora i sentit de la línia S2 per contribuir a incrementar la mobilitat amb transport públic aquells dies.

Igualment aquest any s’ha sol·licitat també a la Generalitat diposar del servei nocturn de les línies B1 i B2 que, respectivament, permeten enllaçar Sabadell amb Badia i Ripollet passant per Barberà del Vallès.

Finalment, com ja és habitual, es manté el servei de les línies nocturnes interurbanes N61, N64 i N65.

Talls de trànsit

Coincidint amb la Festa Major, l’Eix Central, des de la Via Massagué fins a la confluència de la Rambla amb la Gran Via quedarà tallat al trànsit rodat divendres dia 2 a les 15 h fins dimarts dia 6 a les 6 h.

Pel que fa a l’avinguda de Francesc Macià, es tallarà des de la pl. de Catalunya fins al carrer de Lluís Companys des del dia diumenge 28 d’agost a les 7 h i fins al 6 de setembre a les 18 h. El tram entre Lluís Companys i pl. Concòrdia es tallarà dilluns 29 a les 8h fins dimarts 6 a les 7h.

L’avinguda de la Concòrdia, com cada festiu, quedarà tallada des de diumenge de Festa Major a les 7 h fins al dilluns a les 21 h.

Pel que fa a l’avinguda Barberà, entre la pl. de Barcelona i la pl. de la Creu de Barberà, es tallarà des de dissabte a les 7 h fins al dilluns a les 21 h.

L’avinguda de Matadepera, entre els carrers de la Llanera i de la Bonaigua, quedarà tallada de dissabte 3 a partir de les 7 h pel muntatge del ball de la nit. Diumenge i dilluns, com cada dia festiu, quedarà tallada des de c. Balaguer fins a la rda. de la Roureda de les 7 h fins a les 21.00 h.

Finalment, i amb motiu dels concerts a la plaça de la Creu Alta, es tallarà la circulació a la ctra. de Prats, entre els carrers de Francesc Layret i de Lluís Carreras i l’avda. de l’11 de setembre, entre els carrers de Sant Isidre i de Vila Cinca. La restricció serà des de divendres 2 fins al dilluns 5, des de les 18 h fins a les 7 h de l’endemà.