PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les curses atlètiques i la passejada amb bicicletes tornen al programa esportiu de la Festa Major, amb una trentena de propostes

Destaquen també les activitats de bàsquet, concentrades a la plaça de la Sardana Les curses atlètiques i la passejada amb bicicletes tornen al programa esportiu de la Festa Major, amb una trentena de propostes

El diumenge 4 de setembre tornen les curses atlètiques -mitja marató, 14 km, popular i curses infantils- que recuperen la seva ubicació i recorregut habituals de les darreres edicions, amb sortida i arribada a l’avinguda de Sant Oleguer, davant del Pavelló Municipal d’Esports. El tret de sortida serà a les 9 del matí i el recorregut serà:  Passeig de Sant Oleguer, C. Brutau, Av de Barberà, C. de Clemència Isaura, Ctra. de Barcelona, C. Horta Novella, C. De Sant Pere, Pl. Sant Roc, C. De Sant Quirze, C. d’en Font, C. de l’Escola Industrial, C. de Gràcia, Pl. De Granados. Rda. Zamenhof, Via Massagué, Passeig Manresa, Passeig de la Plaça Major, Rambla, Av de Barberà, Sallares i Marra , Passeig de Sant Oleguer.

Es preveu que la participació total arribi a les 2.500 persones. Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar aquí. Organitzen les curses l’Ajuntament de Sabadell, l’Associació Esportiva Mitja Marató i We Run Team Vallès.

Passejada amb bicicletes

Una de les activitats del programa de Festa Major amb una participació més alta ha estat tradicionalment la passejada amb bicicletes. Passada la pandèmia que va obligar a la seva suspensió la passada edició, torna a ser un dels esdeveniments principals del dilluns 5.

A partir de les 11 del migdia, les bicicletes faran el següent recorregut: sortida de la rda. de Ponent, ctra. de Terrassa, pg. de Can Feu, c. de Mèxic, c. de Fuerteventura, c. de Canadà, c. de les Antilles, rda. de Jean Monnet, rda. d’Europa, c. de Sarajevo, rda. d’Europa, ptge. de Moscou, via Alexandra, av. d’Andreu Nin, c. de Manuel de Falla, ctra. de Terrassa, c. de Margenat i arribada a rda. de Ponent.

Aquest any es demana inscripció prèvia per internet. Les persones que ho facin gaudiran d’un descompte de 10 €, en compres superiors als 50 €, a la botiga WALA, situada a Via Sabadell.

Paral·lelament a la celebració de la passejada, tindrà lloc, també a la ronda de Ponent la Gimcana Infantil de Bicicletes. Aquesta activitat infantil començarà mitja hora abans de la passejada. És obligatori l’ús de casc.

Bàsquet

D’altra banda, aquest any es potencia la Festa del bàsquet, amb la col·laboració dels clubs de la ciutat, que es celebrarà a la plaça de la Sardana/Fira Sabadell. Serà dissabte dia 3 a la tarda, amb activitats per als mes petits, basquet inclusiu i finalment un torneig 3x3.

Cal destacar també els tradicionals batejos submarins a la piscina de Cal Marcet, les portes obertes del Club de Tir, les diverses activitats esportives que el Club Natació Sabadell organitza a les seves instal·lacions i els tornejos de Festa Major del Club de Tennis, Cercle Sabadellès i Falcons, així com l’Open d’Escacs de la Societat Coral Colon. En conjunt més de trenta entitats esportives de la ciutat que s’impliquen en la confecció del programa esportiu de festa.

Més informació