PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les obres al carrer de Goya, que donen resposta a una demanda veïnal, suposaran una inversió superior al mig milió d’euros

Les obres al carrer de Goya, que donen resposta a una demanda veïnal, suposaran una inversió superior al mig milió d’euros

Avui l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, ha visitat els treballs i ha comentat que la renovació del carrer de Goya és una mostra que

“tot allò que hem anat dissenyant, estem sent capaços de tirar-ho endavant. Aquesta és una obra que estem portant a terme al sud de la ciutat, juntament amb altres millores, i que respon a una idea molt clara, que és actuar a tot Sabadell, de nord a sud i d’est a oest”.

Farrés ha afegit que

“aquesta és una obra molt esperada i feta amb la idea de recuperar un urbanisme molt proper, bonic i que acosti els espais verds, les zones d’ombra, d’estada i per on poder passejar als diferents llocs, amb l’objectiu de tenir barris de qualitat”.

Amb el projecte s’està renovant una de les voreres del carrer, entre els passeigs del Comerç i d’Espronceda. Així, es solucionarà el deteriorament que pateix la via a causa de l’envelliment de la superfície i del creixement de les arrels dels arbres. L’actuació permetrà reproduir el concepte de vorera ampla amb doble alineació d’arbrat, que formarà una rambla amb ombra de passeig i estada per al veïnat.

La substitució de l’arbrat més proper a les façanes i la pavimentació de la vorera amb materials de més qualitat i diferents característiques dels actuals renovarà visualment tot l’espai.

A més, la continuïtat de la vorera del carrer de Goya pacificarà la connexió, mitjançant una plataforma elevada, amb els carrers de Lluís Creus i de Fernán Caballero, fent així més segurs els accessos i sortides de vehicles respecte d’aquestes vies.

El projecte inclou l’enjardinament i la millora paisatgística de les dues rotondes a l’inici i final del tram on s’actuarà.