PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament presenta la programació accessible dels teatres municipals als col·lectius d’Apropa Cultura

L’acte ha tingut lloc aquest matí al Teatre Principal L’Ajuntament presenta la programació accessible dels teatres municipals als col·lectius d’Apropa Cultura

Una de les característiques del programa Apropa Cultura és el preu accessible per a persones en risc d’exclusió social o amb discapacitat. Així, totes les entrades tenen un preu fix de 3 euros, independentment de l’espectacle. D’aquesta manera, s’acosta la cultura a entitats i col·lectius que treballen temàtiques molt diverses relacionades amb la infància i joventut, dona, pobresa, salut mental, discapacitat intel·lectual i física, VIH, Justícia, gent gran i addiccions.

Pel que fa a les propostes culturals d’aquesta temporada, l’Apropa Cultura a Sabadell compta amb la programació estable dels teatres Principal, La Faràndula, l’Estruch i laSala. Altres equipaments i entitats de la ciutat també hi formen part, com és el cas dels Amics de l’Òpera de Sabadell, Joventuts Musicals, Joventuts de la Faràndula, Sabadell Més Música, Sabadell Sardanista i l’Orquestra Simfònica del Vallès. L’OSV, a més, hi participa amb l’activitat musical participativa “Un matí d’Orquestra”. D’altra banda, aquest any també s’ha adherit a la iniciativa el teatre Sant Vicenç.

L’Ajuntament de Sabadell, a través de les regidories de Cultura i Acció Social, està adherit al programa amb l’objectiu de continuar fent accessible la cultura a les persones en risc d’exclusió social.

Més informació al web Apropa Cultura.