PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El programa d’Activitats Físiques per a Adults i Persones Grans comença amb noves activitats

El programa d’Activitats Físiques per a Adults i Persones Grans comença amb noves activitats

Es mantenen les activitats dels curs anterior i s’incorporen dues noves activitats a Can Balsach: Body-Combat i Hiit-Core.

  • Body Combat: Exercici cardiovascular on es fan diferents moviments de les arts marcials, sense contacte, en un format coreografiat seguint el ritme de la música.
  • Hiit-Core: fusió de HITT (entrenament per intervals d’alta intensitat amb combinació d’exercicis aeròbics i anaeròbics, que permeten el treball de la resistència i la força) i CORE (treball de la musculatura abdominal, lumbar, de la pelvis, els glutis i la musculatura profunda de la columna).

Els espais on es du a terme el programa són Can Balsach, CEM Olímpia i CEM Sabadell Sud, Centres Cívics de Sant Oleguer, Creu Alta i Poblenou, i Escola Roureda. S’ofereixen diferents grups d’activitat, segons el grups d’edat següents:

  • De 16 a 64 anys: Gimnàstica de Manteniment, Tonificació, Tono Pilates, Pilates, Body-Tono, Hit-Core, Body-Combat, Sumba i Global Training.
  • Més de 64 anys: Gimnàstica per a Persones Grans
  • Per a tothom a partir de 16 anys (intensitat més baixa): Ioga, Equilibra’t, Hipo-Pressius, Tono-Pilates, Gym-Músic, Tai-Txi, Move and Balance, Reeducació Postural, Gym- Lúdic i Gym-Suau.

Cal tenir en compte que la demanda en determinats grups supera àmpliament l’oferta. Per això, cada any es fixa un període de preinscripció i posterior sorteig de places, que aquest any va tenir lloc el passat 12 de setembre. A hores d’ara, però, encara queden places en alguns grups i el període prorrogat d’inscripció continua obert. Es podran fer de manera presencial a totes les oficines d’atenció ciutadana i també al Despatx Lluch, amb cita prèvia (https://citaprevia.sabadell.cat o per telèfon al 010 o 93 745 3110 ). També es podran fer de forma telemàtica amb certificat digital al web de municipal, clicant aquí