PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Associació Bioeduca

Localització i contacte

Horari

de dilluns a divendres de 9 h a 14 h

Més informació

Els fins de l'associació són:


1- Promoure i fomentar l'educació ambiental i sociocultural al públic en general, especialment als infants i joves dels centres educatius, mitjançant la realització d'activitats mediambientals i culturals com itineraris de natura i de cultura, tallers ambientals i del lleure, excursions a espais naturals, colònies i campaments escolars, etc.


2- Defensar, protegir i promoure el benestar animal, tant d'animals domèstics com salvatges i en general, el conjunt de la fauna i flora, la biodiversitat i l'ecologia.



Per aconseguir les seves finalitats, l'associació realitza les activitats següents:


1- Desenvolupar i organitzar activitats d'educació ambiental i culturals, per a centres educatius i grups de joves i adults, mitjançant xerrades, tallers, itineraris, excursions, colònies, etc.


2.- Organitzar activitats en el temps de lleure per a nens, joves i adults, com casals d'estiu i d'hivern, campaments, camps de treball, etc..


3.- Realitzar cursos, conferències, jornades, fires, cursos de formació, adreçats als col•lectius de docents (mestres i professors) i població en general.


4.- Activitats de divulgació i coneixement de l'ecologia i el medi ambient, promovent d'activitats i productes d'estalvi energètic, reciclatge, d'ajuda a la natura, etc. i d'altres productes ecològics similars. 5.- Activitats de divulgació dels animals i de la seva cura i responsabilitat, tant animals salvatges com domèstics, amb promoció d'activitats i productes de manteniment d'animals, cura i benestar d'animals, etc. i d'altres productes similars. 6.- Col•laborar amb altres entitats i admin