PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
ENTITATS

Associació d'Infermeres Jubilades del Parc Taulí SA

Localització i contacte

Com arribar-hi?

 • Autobusos urbans (TUS)
    Parades properes:
  • Ca la Daniela : L23,
  • Francesc Izard : L7,L10,L11,L23,L80,F2,F3,
  • Parc Taulí : L7,L10,L11,L23,L80,F2,F3,
  • Salut : L11,L80,
  • Torre de l'Aigua : L23,
  • Vilarrúbias : L7,L10,L12,F2,F3,F4,F5,

Més informació

Els objectius de l’associació es fonamenten en la relació personal, professional i humana que al llarg dels anys s'ha anat establint entre els diferents membres del cos d'infermeria i també entre aquests i l'Hospital com institució, vetllant perquè aquesta relació desaparegui quan s'arriba a la situació de jubilació.L'associació assumeix els objectius i fins següents:


1. Propiciar la mútua relació amb el Consorci Corporació Sanitaria Parc Taulí de Sabadell.


2. Aprofitar l'experiència clínica, docent investigadora d’aquells socis que es consideri oportuns.


3. Mantenir el vincle d'amistat entre les infermeres jubilades amb activitats formatives, científiques, culturals, artístiques i lúdiques.


4. Donar suport a les infermeres jubilades que necessiten ajuda per falta de família, malaltia o d’altres situacions d’anàloga naturalesa.


5. Continuar la relació personal amb els companys del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí que estan en situació laboral activa.


6. Col·laborar amb el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, amb el Col·legi Oficial d'Infermers de Barcelona i altres organismes sanitaris en l'acreditació i ajut dels seus associats.


7. Crear un grup de voluntariat per donar suport a infermeres jubilades que ho precisin per estar en condicions de vulnerabilitat, solitud, malaltia, minusvàlua entre d’altres.En queda exclòs tot ànim de lucre.