PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Museu d’Art proposa una activitat familiar lligada a l’exposició “Els cercles de Feliu Elias a Sabadell”, aquest diumenge

En paral·lel, el Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) inaugura l’exposició “Feliu Elias. La realitat com a obsessió” El Museu d’Art proposa una activitat familiar lligada a l’exposició “Els cercles de Feliu Elias a Sabadell”, aquest diumenge

L’activitat s’iniciarà amb una visita a l’exposició, incidint en la figura d’Elvira Elias i la seva vessant d’il·lustradora. Durant el recorregut, les famílies triaran una de les obres i s’inventaran una breu història sobre ella. Després, a l’aula, amb l’acompanyament de l’educador, les persones participants il·lustraran sobre el paper la història que han creat.

Dues exposicions complementàries

El Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC) i el Museu d’Art de Sabadell (MAS) han col·laborat organitzant dues exposicions complementàries sobre el polifacètic dibuixant, pintor i crític d’art Feliu Elias: “Feliu Elias. La realitat com a obsessió” i “Els cercles de Feliu Elias a Sabadell”. Totes dues mostres es poden visitar per separat, són independent i es complementen l’una a l’altra.

L’exposició del MNAC, titulada “Feliu Elias. La realitat com a obsessió”, està disponible des d’avui, 30 de novembre, fins al 10 d’abril del 2023. Aquesta mostra posa el focus en la figura del pintor i en la seva personalitat com a pintor realista, dibuixant, humorista, historiador i crític d’art.

Per la seva banda, l’exposició del MAS mostra  els cercles en què l’artista es movia, fent èmfasi en les relacions amb Sabadell, d’on la família era originària. També destaca la trajectòria d’altres membres d’aquesta nissaga d’artistes i intel·lectuals. L’any 1965 el germà de l’artista, Lluís Elias, va llegar al MAS la seva col·lecció d’art i els seus objectes. La mostra es podrà visitar a Sabadell fins al 29 de gener del 2023.