PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La programació de circ, protagonista aquest dissabte a l’Estruch

El centre de creació acollirà el premiat espectacle “Déjà Vu”, de Manolo Alcántara, “Resist”, de Miquel Carbonell, i tallers de circ en família La programació de circ, protagonista aquest dissabte a l’Estruch

El reconegut espectacle “Déjà vu”, de Manolo Alcántara, tindrà lloc a les 20 h del vespre. En aquest número visual, sense text i amb música en directe, es difuminen les fronteres entre la realitat i la fantasia a partir d’una història amb un punt de malenconia. “Déjà vu” ha obtingut el premi FETEN a la millor adaptació de tècniques circenses de la nova dramatúrgia (2021). A més, Manolo Alcántara ha estat reconegut amb el Premi Nacional de Circ INAEM (2022).

Una altra de les activitats que es duran a terme dissabte són les càpsules de circ a l’Estruch Bar. Aquesta proposta del Taller d’Art, Cultura i Creació (TACC) i l’Estruch són espectacles de petit format de joves artistes i companyies emergents. És una plataforma per tal que nous talents mostrin els seus espectacles al públic de manera accessible. Així, a les 19.30 h i a les 21.30 h es podrà veure “Resist”, de Miquel Carbonell, on la força i la suavitat conviuran amb la corda llisa.

Finalment, a les 11 i a les 17 h, tindrà lloc un taller de circ en família de la mà de l’associació Tub d’Assaig. Es tracta d’una activitat perquè infants i adults experimentin plegats el que significa ser un artista enmig de la pista. Professionals del circ ensenyaran diverses tècniques com acrobàcia, jocs de malabars, trapezis i pal xinès.

Totes les entrades es poden adquirir aquí.