PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Ple Municipal del mes de gener

  • Dació de compte de l'informe de la Intervenció General IGAS/116/2022, de 21 de novembre, relatiu al subministrament de la informació periòdica sobre l'execució dels pressupostos i els moviments de la tresoreria corresponent al tercer trimestre de l'any 2022.
  • Dació de compte de l'informe de la Intervenció General IGAS/111/2022, de 2 de novembre, relatiu al subministrament d'informació al Ministeri d'Hisenda i Funció Pública sobre l'avaluació dels objectius de la Llei orgànica 2/2012, de 27 d'abril, d'estabilitat pressupostària i sostenibilitat financera, corresponent al tercer trimestre de l'any 2022 .
  • Aprovació de la justificació de la subvenció directa de caràcter nominatiu concedida a l'Associació Amical de Mauthausen, per a l'execució del projecte "Xarxa de Memòria i Prevenció del Feixisme Mai Més" durant l'any 2021.
  • Verificació del Text refós de la Modificació puntual del Pla general municipal d'ordenació de Sabadell per a la regulació dels usos recreatiu i habitatge d'ús turístic. (MPG-127)
  • Resolució d'al·legacions i aprovació provisional de la Modificació puntual del Pla general municipal d'ordenació del connector verd Castell de Can Feu- Centre (MPG-129)
  • Adjudicació de la concessió de domini públic per a la utilització privativa de les finques públiques de regadiu de l'Ajuntament de Sabadell.

A la part deliberativa i de control, el Ple va aprovar per unanimitat una moció de l'Associació de Veïns Centre Mercat, perquè l'Ajuntament elabori un pla de mesures per fer compatible les activitats dels locals d'oci nocturn i de restauració del centre de la ciutat amb el dret al descans dels veïns i veïnes. Moció

D’altra banda, el Ple va aprovar una moció del grup municipal de Junts per Sabadell, sobre les ocupacions conflictives i delinqüencials. Es va aprovar amb els vots favorables dels grups de Junts per Sabadell, el grup Socialista i el grup de Ciutadans. El grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya i la regidora Marta Morell es van abstenir i el grup municipal de la Crida per Sabadell va votar en contra. Moció