PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Comença la remodelació integral de l’enllumenat públic de l’avinguda de Barberà

Comença la remodelació integral de l’enllumenat públic de l’avinguda de Barberà

Es tracta d’un total de 111 nous fanals amb dues làmpades de 5'5 metres d'alçada distribuïts longitudinalment al llarg de l'avinguda de Barberà, des de Gran Via fins a la plaça de la Creu de Barberà. A més, s’incorporen 4 fanals viaris a plaça de Barcelona per reforçar la il·luminació.

L’objectiu principal de les obres és millorar la il·luminació del vial i les voreres. Concretament, es remodelaran els suports, les lluminàries, el quadre de comandament i les canalitzacions i cables. En cas de possibles afectacions a la mobilitat s’informarà puntualment.

La renovació integral de l'enllumenat de l'avinguda de Barberà s'emmarca en el conjunt d'accions impulsades a la ciutat per afavorir l'estalvi i eficiència energètica i avançar cap a una ciutat cada cop més sostenible. En aquest sentit, aquest mandat s'han substituït per LED més de 17.500 punts de llum a més de 720 carrers dels diferents barris. A hores d'ara, un 90% de les lluminàries de la ciutat són de LED. Una acció que ha suposat una inversió de 10 milions d’euros.