PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell acull una mostra de cinema ambiental, el 2 de febrer a l’Espai Àgora

La mostra del Festival Internacional de Cinema del Medi Ambient (SUNCINE) projectarà pel·lícules de 6 països Sabadell acull una mostra de cinema ambiental, el 2 de febrer a l’Espai Àgora

Les filmacions que es projectaran són 4: Ella canvia el clima (23’) i Dones de la terra (23’), de Dolapo Adelke i Deji Akinpelu; Plastifera (14’), de Julio Pérez del Campo; i Tornant a l’origen: de la pradera a la selva (27’), de Daniela Zapata Grisales i Sara Villada Guevara.

D’altra banda, el públic escolar també comptarà amb una sessió especial que inclourà les projeccions d’Operació pacífic, d’Alejandra Araya (30’), i de Petjades al bosc, de Juhaidah Joemin i Sandra Khoo (18’).

SUNCINE és un festival de cinema amb 30 anys de vida que té per objectiu promoure, difondre i divulgar l’audiovisual ambiental per conscienciar i sensibilitzar sobre l’estat del medi ambient, la biodiversitat i la sostenibilitat del planeta. La mostra es portarà a terme a Sabadell amb el suport de l’Ajuntament de Sabadell i una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Consulta tot el programa aquí.