PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Sabadell detenen quatre responsables d’una associació cannàbica per tràfic de drogues

S’ha intervingut 9 kg de marihuana, 3 kg d’haixix i 2’8 kg de tabac barrejat amb marihuana, entre altres substàncies Els Mossos d’Esquadra i la Policia Municipal de Sabadell detenen quatre responsables d’una associació cannàbica per tràfic de drogues

Les detencions són resultat d’una investigació conjunta dels dos cossos policials després de tenir indicis que els responsables d’una associació cannàbica, amb seu a Sabadell, no complien amb l’activitat marcada en els seus estatuts.

En el transcurs de la investigació, els policies van comprovar que moltes persones que accedien a l’associació en sortien al cap de pocs minuts amb droga que acabaven de comprar.

El dia 18 de gener, es va fer una entrada i registre a l’associació cannàbica on es va detenir una persona i es van comissar 9 kg de marihuana, 3 kg d’haixix, 2,8 kg de tabac barrejat amb marihuana i 15.250 cigarretes, tipus porro, preparades per a la venda, a més a més de 1.280 euros en efectiu. A banda, hi havia un mostrador amb diferents tipus de substàncies estupefaents preparades per a la venda, a més de diposar d’un televisor de grans dimensions on s’hi podia observar un catàleg de diferents tipus de droga i el preu de venda.

Dos dies després, el 20 de gener, els investigadors van detenir tres persones més, totes elles responsables de l’associació amb diferents graus de participació.

Després de declarar en seu judicial el passat 21 de gener, el Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell va decretar llibertat amb càrrecs per als quatre detinguts.