PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

“Masa Madre”, un espectacle de circ entorn de l’envelliment, la maternitat i el cos, es podrà veure l’11 de febrer a l’Estruch

El mateix dissabte també hi haurà tallers de circ en família i la càpsula de circ “WIP”, a càrrec de Sophie Núñez “Masa Madre”, un espectacle de circ entorn de l’envelliment, la maternitat i el cos, es podrà veure l’11 de febrer a l’Estruch

A les 8 del vespre tindrà lloc l’espectacle de circ “Masa Madre”, de la companyia Caí. Es tracta d’un procés de recerca que porta implícita la creació i la producció d’un espectacle de circ contemporani en què es combinen tècniques aèries, text i moviment d’una forma expressiva, directa i real.

Caí és una companyia de circ que el 2015 va crear el seu primer espectacle “No és la boca la que va a la cullera sinó la cullera la que va a la boca”. El 2017, amb motiu del dia de la Dona, va crear amb 10 artistes més Arte Muhé, un col·lectiu de dones que reuneixen diferents disciplines artístiques i que reivindiquen la sororitat en el món de les arts escèniques.

A les 11 del matí es durà a terme l’activitat familiar Circ en Família, a càrrec de Tub d’assaig. En aquest taller es podran aprendre les principals disciplines circenses com els malabars, els equilibris sobre objectes (xanques, cable, bola d’equilibri, entre d’altres) o les teles aèries.

I, finalment, a les 7 i mitja de la tarda, Sophie Núñez presentarà “WIP” al bar de l’Estruch. Una proposta gratuïta i per a tots els públics que combina experiments escènics damunt del trapezi.